menuordersearch
turkevim.ir

چیدمان و دیزاین صحیح میز ناهار خوری برای میهمانیهای رسمی ,

۱۳۹۸/۵/۲۹ سه شنبه
(2)
(0)
چیدمان و دیزاین صحیح میز ناهار خوری برای میهمانیهای رسمی
چیدمان و دیزاین صحیح میز ناهار خوری برای میهمانیهای رسمی

چیدمان و دیزاین اصولی و صحیح میز ناهار خوری چگونه باید باشد؟
در میهمانیهای رسمی از چه ابزار پذیرایی و چگونه باید استفاده کرد؟
اصول پذیرایی از میهمانان در مراسمات رسمی چگونه است؟
جواب تمام این سوالات و دهها سوال خود در مورد چینش و دیزاین یک میز ناهار خوری و اصول بین المللی در این مورد را در این مقاله خواهید یافت.

 

اگر بپرسید که چیدمان اصولی یا دیزاین میز ناهار خوری چه کاربردی دارد ،جواب بسیار ساده است ،هر چه دیزاین و چینش شما اصولی تر و استاندارد تر باشد علاوه بر اینکه باعث

دسترسی آسان میهمانان به تمامی غذاها و وسایل سر میز میشود ،باعث انتقال این حس به ایشان میگردد که شما تا چه حد متمدن و شخیص بوده و تا چه اندازه به میهمانان خود ارج و اهمیت قائل هستید.چینش استاندارد از ایجاد اغتشاش سر میز جلوگیری کرده و باعث میگردد مراسم شما در نهایت آرامش و با دقت اداره گردد و همه از تمام امکانات میز شما استفاده مساوی کنند بدون اینکه از یکدیگر تقاضای فلان غذا از فلان منطقه میز را بنمایند.

قدم اول:انتخاب رومیزی مناسب

بهتر است از یک رومیزی شیک و باطرح جذاب و ترجیها پارچه ای در میهمانیهای رسمی استفاده شود .استفاده از رانر در وسط میز با رنگی متفاوت ترجیحی میباشد.

 

قدم دوم:انتخاب نوع سرویس غذاخوری

بطور کلی بشقاب ،قاشق،چنگال،چاقو،لیوان،پارچ ودیگر لوازم پذیرایی که برای میهمانان ویژه و مراسمهای خاص استفاده میکنید باید از لوازم پذیرایی دم دستی که در میهمانیهای معمولی و دورهمی خانوادگی و دوستانه استفاده میگردد متفاوت و مجزا باشد یعنی از سرویسهای پذیرایی بزرگتر و با زرق و برقتر استفاده بنمایید.

 

قدم سوم:چینش استاندارد و اصولی سرویس غذاخوری

1-دستمال سفره:بهتر است از جنس پارچه بوده و همراه با حلقه دستمال دیزاین گردد.در سمت چپ سرویس یا داخل لیوان یا روی لیوان یا روی بشقاب قرار میگیرد.

 

2-چاقوها:در میز رسمی از سه فرم چاقو بسته به نوع نیاز غذای سرو شده استفاده میگردد که شامل:1-چاقوی مخصوص غذای اصلی2-چاقوی میان غذا3-چاقوی غذای سرد میباشد.چاقوها در سمت راست بشقاب از داخل به خارج طوری چیده میشوند که لبه برنده آنها به سمت بشقاب باشد.

 

3-چنگالها:در میز غذاخوری از سه فرم چنگال استفاده میگردد که عبارتند از :1-چنگال مخصوص غذای اصلی 2-چنگال غذای فرعی یا میان غذا 3-چنگال غذای سرد یا دسر.

چنگالها در سمت چپ بشقاب از داخل به خارج طوری چیده میشود که نوک آنها به سمت جلو و بالا قرار بگیرد.چنگال مخصوص غذای سرد یا دسر را میتوان بالای بشقاب سرویس بطور افقی قرار داد.

 

4-قاشق ها:در سمت راست بشقاب یعنی در سمت چاقوها در خارجی ترین لایه قرار میگیرد .دقت کنید که نوک قاشقها باید به سمت جلو و بالا باشد.قاشق مخصوص دسر ،بالای بشقاب سرویس در زاویه با چنگال و چاقوها قرار میگیرد.

 

5-بشقابها:شامل چهار ظرف که روی هم با ترتیب خاص به ترتیب استفاده قرار میگیرند میشود.1-بشقاب سرویس 2-بشقاب سالاد 3-بشقاب غذا 4-کاسه سوپ.

دقت بفرمایید بشقاب سرویسکه به شکل صاف است در پائینترین لایه قرار میگیرد و به هیچ عنوان روی این بشقاب غذا سرو نشده و خورده نمیشود.بشقاب سالاد را نیز میتوانید در سمت راست بالای بشقاب سرویس قرار دهید.

 

6-لیوانها:محل قرار گیری لیوانها در سمت بالای محل قرار گیری چاقوهابه سمت راست چیده میشود.لیوانها از راست به چپ از بزرگ به کوچک چیده میشود

 

نکته1-آب آشامیدنی را داخل پارچهای کریستال بریزیدو آب معدنیها را نیز با همان بطری خود روی میز بیاورید.ماءالشعیر در ظروف کریستال سرو میشود و شربتها نیز داخل پارچهای کوچک به نحویکه در دسترس هر کس باشد روی میز چیده میشود .نوشیدنیهای گران قیمت در شیشه های خود بوده و به هیچ عنوان روی میز قرار نمیگیرند.

 

نکته2-دقت بفرمایید که تمامی قاشق چنگال چاقوها از همدیگر و بشقاب به فاصله یک سانت قرار بگیرند و در هر ست غذاخوری نباید بیش از 3عدد چاقو و چنگال باشد .در صورت نیاز مجدد تعویض شده یا جایگزین میگردند.

 

نکته3-برای سرو تمامی خوراکیها از قاشق  چنگال و ملاقه کفگیر مجزا استفاده کنید.

 

 دیزاین میز غذاخوری
چیدمان استاندارد میز ناهار خوری برای میهمانیهای رسمی
 دیزاین با استاندارد جهانی
چینش اصولی میز غذاخوری برای مراسم رسمی
 چگونه میز غذاخوری را اصولی آماده کنیم
چینش میز ناهارخوری برای میهمانی رسمی
 اصول آماده سازی میز برای میهمانیها
چیدمان میز ناهار خوری
 اصول چینش میز غذاخوری
اصول دیزاین میز ناهار خوری
 چگونه میز غذاخوری را برای میهمانی آماده کنیم
چگونه میز ناهار خوری را دیزاین کنیم
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر